We zijn trots op ons team!

Ben jij de tandarts die ons team komt versterken?

Contact

BlijGebit is ontstaan uit de passie voor kinderen & mondzorg

Met dit motto zijn Stefanie en Daniëlle in april 2021 met de praktijk voor mondhygiëne in Bergen op Zoom gestart. Maar daarnaast is de visie groter. Het bereiken van zoveel mogelijk kinderen, op zoveel mogelijk locaties om ze te helpen met het verzorgen en onderhouden van hun gebit. Samen met hun team staan ze voor enthousiasme, deskundigheid en een vleugje humor.

VACATURE! Tandarts gezocht

Wij zoeken een lieve gezellige en kundige tandarts voor onze groeiende praktijk in Bergen op Zoom.

Deel jij onze visie dat ieder kind mondzorg verdient? Ben je geduldig en flexibel, en heb je passie voor het werken met kinderen en jeugd? Ben je in het bezit van BIG-registratie? Denk je buiten de kaders, en wil je met ons meedenken en werken om zoveel mogelijk kinderen te bereiken, dan zoeken we jou! (dagen en uren in overleg). Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact

Ons team!

Stefanie Verdaasdonk

Geregistreerd-mondhygiënist

Ik ben Stefanie, mede oprichter van BlijGebit en geregistreerd-mondhygiënist. Na mijn studie heb ik mij gespecialiseerd in de kindertandheelkunde en ben gaan werken in de jeugdtandverzorging. Ik zet mijn passie voor kinderen en mondzorgkunde nu voort in onze eigen praktijk BlijGebit.

Naast de werkzaamheden in de praktijk ben ik moeder van 2 kinderen, sport ik graag, en ben ik levensgenieter.

Daniëlle de Bie

Preventie assistente en Praktijk Manager

Mijn naam is Daniëlle. Tandartsassistente en mede-oprichter van BlijGebit. Ik vind het heerlijk om kinderen op hun gemak te stellen door geduldig en goed te luisteren. Mijn berg aan fantasie zet ik graag in om ze weg te halen bij hun eventuele angstige gedachten. Binnen BlijGebit ben ik verder het aanspreekpunt voor alle mogelijke vragen.

Naast mijn werkzaamheden voor BlijGebit, ben ik moeder, help ik graag op de dansschool en bij de Maria Ommegang.

Denise

Preventie-assistent

Mijn naam is Denise en loop al heel wat jaartjes mee op alle gebieden in de tandheelkunde. Binnen BlijGebit ben ik preventie-assistent en zal ik zowel op de praktijk als op externe locaties werkzaam zijn op woensdagmiddag en donderdag. Wil je een afspraak bij mij geef dat dan even aan bij het inschrijfformulier.

Verder ben ik moeder, vrouw, vriendin, tante en ook zelf ondernemer.

Kom jij hier te staan?

Stagiair

Wil jij stage lopen? Neem dan contact met ons op.