Onze praktijk is geen kale wachtkamer maar een fijne plek

IK WIL EEN AFSPRAAK

Waarom kinderen zich op hun gemak voelen

Wij houden van kinderen. Doordat wij beiden moeder zijn, snappen we reacties van kinderen, begrijpen we ouders, en met onze studies weten we hoe we kinderen het beste kunnen begeleiden bij het onderhouden van het gebit. Onze kinderen eten ook snoep, vinden poetsen niet altijd leuk, en vonden de tandarts spannend de eerste keer. In onze praktijk kunnen we de tijd nemen om de kinderen en ouders goed en met humor te begeleiden. Omdat de praktijk hoofdzakelijk voor kinderen is ingericht, zal een kind zich ook snel thuisvoelen in onze gezellige wachtruimte en behandelkamer.

Wie zijn wij

Stefanie Verdaasdonk

Ik ben Stefanie, de ene helft van BlijGebit. Ik ben geregistreerd-mondhygiënist. Daarnaast ook moeder van 2 kinderen, sportliefhebber en levensgenieter. Tijdens mijn studie in Nijmegen 16 jaar geleden, krijg ik voor het eerst een schattig stoer jongetje van 4 jaar in mijn stoel. Hij heeft mij laten inzien hoe prachtig het is om kinderen te begeleiden naar een gezond gebit. Door hem ben ik mij verder gaan verdiepen in kindertandheelkunde en gaan werken in de jeugdtandverzorging. Ik mag mijn passie voor kinderen en mondzorgkunde nu gaan voortzetten in onze eigen praktijk BlijGebit.

Samen met Daniëlle vorm ik een uniek, spontaan en professioneel team wat feilloos samenwerkt. Met een lach zullen we iedereen van harte welkom heten.

Bekijk hier een animatie met uitleg over de werkzaamheden van een mondhygiënist

 

 

Daniëlle van de Water

Hallo, ik ben Daniëlle, veel kennen mij beter als Daan. Ik ben preventie-assistente en kindercoach. Daarnaast moeder van 2 kinderen, vriendin, vrouw en tante. Ik kan heel goed luisteren, liefde strooien, ben heel geduldig en heb een enorme berg aan fantasie. Dit alles samen maakt mij de andere helft van BlijGebit. Ik assisteer Stefanie met veel plezier bij alle behandelingen, en ieder kind kan daarnaast bij mij terecht met alle vragen of problemen. Niets is gek, alles is bespreekbaar. Als manager van BlijGebit ben ik er ook voor de vragen en problemen van de ouders/verzorgers.

In mijn vrije tijd help ik graag op de dansschool en begeleid ik alle kinderen bij de Maria Ommegang. De wereld van kinderen en hun kijk op alles wat er gebeurt laat mij genieten van mijn werk en zorgt ervoor dat ik mij iedere dag weer wil inzetten voor een Blij Gebit voor iedereen.

Ontzorgen van…

Wij zijn een vrijgevestigde mondzorgpraktijk. Dit houdt in dat je bij ons terecht kan zonder verwijzing. Het belang van het kind staat bij ons altijd voorop, dus we zoeken graag op breed vlak de samenwerking met andere professionals. Dus niet alleen houden we nauw contact met de tandartsen, maar ook scholen, kinderdagverblijven, GGD, jeugdzorg, diëtisten, fysiotherapeuten, goede doelen en stichtingen kunnen op onze steun en samenwerking rekenen.

Verzekering & tarieven

In Nederland hebben we het geluk dat alle kinderen tot 18 jaar voor de tandarts verzekerd zijn. Uitgezonderd is esthetische tandheelkunde, denk daarbij aan beugels. Voor iedereen boven de 18 hanteren wij de vastgestelde tarieven door NZA, deze zijn te vinden op www.allesoverhetgebit.nl

Helaas valt coaching niet onder een basisverzekering, wil je daar meer over weten neem dan even contact met ons op.

De praktijk.